Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.12. 2018
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pohanková dobrota

fotka Pohanková dobrota
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pohanková dobrota:

300 g pohanka  | 1 litr voda  | 5 ks česnek - stroužky  | 1 lžička majoránka  | 1 lžíce sádlo  | 1 ks cibule  | 100 g uzená slanina  |  sůl  |  vařící voda na spaření pohanky

Postup přípravy receptu Pohanková dobrota:

Pohanku přelijeme vroucí vodou necháme máčet 15 minut. Pak vodu scedíme a pohanku necháme okapat. V suchém kastrole pohanku krátce opražíme, zalijeme polovinou vody a zvolna pod poklicí dusíme. Podle potřeby podléváme a mícháme, dokud není pohanka měkká.



Osolíme, přidáme majoránku a utřený česnek. Na sádle osmažíme dozlatova jemně nakrájenou cibuli a slaninu a nalijeme na porce pohanky.


Fotky receptu Pohanková dobrota:

Pohanková dobrota
Pohanková dobrota
Pohanková dobrota
Pohanková dobrota
Fotky vložil: tvackova1,hanina51 
Hodnocení receptu Pohanková dobrota
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !