Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pohřební guláš

fotka Pohřební guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pohřební guláš:

1/2 kg cibule  | 1/2 kg masa (vepřové, hovězí, drůbež) - i směs  | 20 dkg vepřových nebo hovězích jater  | 10 lžic sladké papriky  | 2 ks sušených feferonek  | 3 lžíce Jemný kečup Hellmann´s  | 1lžíce Plnotučná hořčice Hellmann´s  | 2 lžíce sojové omáčky  | 3 lžíce majoránky  | špetku Knorr Aromat  | 1 ks syrové cibule  | 2 lžíce Knorr Hotová jíška tmavá  | 1 dcl Olivový olej Bertolli Classico (na smažení)  | 2 lístky bobkového listu  | cca 1 l vody

Postup přípravy receptu Pohřební guláš:

Tento guláš má hodně výraznou chuť - je to takové "chlapské jídlo". Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na slabém ohni dočervena. Smažíme pomalu, cibule získá sladkou chuť! Na osmaženou cibuli vložíme maso nakrájené na kostky - můžete smíchat vepřové+hovězí nebo jakékoliv drůbeží. Pokud smíchíte drůbeží s hovězím či vepřovým, počítejte s tím, že se maso rozpadne (což ale nijak nevadí chuti). Maso necháme zatáhnout a zalejeme kašičkou připravenou z Jemného kečupu Hellmann´s, Plnotučné hořčice Hellmann´s a sojovky. Promícháme, okořeníme hromadou papriky (pozor! paprika se nesmí smažit, aby nezhořkla), majoránkou a feferonkami (2 ks - hodně ostrý, 1 ks málo ostrý, můžete i vynechat). Podlejeme vodou, dusíme, až maso změkne. Játra necháme zmrazit a nastrouháme na hrubém struhadle, jakmile je maso měkké přidáme ke guláši a povaříme cca 10 minut - guláš získá jednak "divokou" chuť, podobnou zvěřině, jednak se zahustí. Pokud se vám zdá málo pikantní, dodělejte si zálivku kečup+hořčice+sojovka. Dohustíme jíškou na oblíbenou hustotu (my děláme hodně řídký), příp. dosolíme Knorr Aromatem. Na talíři ozdobíme tenounkými kolečky cibule a cibuli deje ještě do mističky zvlášť, ať si každý může "nandat". Ideální příloha: čerstvý chleba.


Fotky receptu Pohřební guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pohřební guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !