Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.06. 2018
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Polentová kolečka

fotka Polentová kolečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Polentová kolečka :

500 g hotové kukuřičné polenty ve tvaru knedlíku  | 200 g sterilizovaných žampiónů  | 400 g tofu  | 1 sterilizovaná paprika  | 1 lžice oleje  | trocha soli, pepře, mleté sladké papriky a sójové omáčky

Postup přípravy receptu Polentová kolečka :

Tofu nakrájejte na kostičky, osolte, ochuťte sójovou omáčkou a kořením a přidejte lžíci oleje. Nechte 5 minut uležet a pak na pánvi opečte. Ke konci přimíchejte žampióny, aby natáhly chuť. Polentu nakrájejte na centimetrové plátky a na teflonové pánvi nasucho opečte. Na talíři ozdobte paprikou a podávejte.


Fotky receptu Polentová kolečka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polentová kolečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !