Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka pro pány

fotka Polévka pro pány
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Polévka pro pány:

2 pórky  | 4-5 velkých stroužků česneku  | 300 g naložených nebo čerstvých rajčat  | 2 velké brambory  | 60 g oleje  | 1 špetka šafránu  | dle chuti: sůl a mletý pepř  | 1 lžička oregana  | 2 kostky hovězího bujónu  | dle potřeby: plátky opečené veky  | dle chuti: česnek

Postup přípravy receptu Polévka pro pány:

Omytý a očištěný pórek nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Čerstvá rajčata krátce protáhneme vařící vodou, opláchneme studenou a oloupeme. Oloupaný česnek prolisuje. Oloupané brambory nakrájíme na malíček silné plátky. Na rozpáleném oleji v prostorném hrnci osmahneme pórek s česnekem, přidáme rajčata, brambory, krátce opečeme zalijeme litrem vody, přidáme bujón, osolíme, opepříme a volně vaříme asi půl hodiny. Plátky bílé veky opečeme a posypeme trochou prolisovaného česneku, vložíme do polévky a podáváme.



Fotky receptu Polévka pro pány:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka pro pány
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !