Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.01. 2019
Dnes má svátek Běla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Polévka z uzené tresky

fotka Polévka z uzené tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Polévka z uzené tresky:

500 ml rybího vývaru (bujón)  | 500 g uzené tresky  | 1 cibule  | 400 ml mléka  |  sůl  |  mletý pepř  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Polévka z uzené tresky:

Rybu spaříme, stáhneme z ní kůži a vykostíme. Maso rozdělíme na drobné kousky. Nakrájenou cibuli a rybí maso dáme do tlakového hrnce, přelijeme vývarem, přivedeme do varu, uzavřeme a vaříme pod tlakem asi 10 minut. Po poklesu tlaku sejmeme poklici, do polévky přilijeme mléko, opepříme a prohřejeme. Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí. Polévka je dobrá i studená.


Fotky receptu Polévka z uzené tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z uzené tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !