Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boršč na kyselo

fotka Boršč na kyselo
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Boršč na kyselo:

1,5 kg červené řepy  | 2,5 l vařící vody  | - pepř  | - sůl  | - česnek (rozetřený)  | - cukr

Postup přípravy receptu Boršč na kyselo:

Červenou řepu pečlivě očistíme, oloupeme, nakrájíme na kostičky, zalijeme vařící vodou, ochutíme pepřem, rozetřeným česnekem a solí. Necháme tři dny stranou zkvasit. Zkvašení urychlíme kouskem chlebové kůrky, kterou pak vyjmeme i s povlakem, který se na ní vytvoří. Pak vše propasírujeme přes síto, upravíme chuť solí a cukrem a zavaříme. Podáváme horké i studené.


Fotky receptu Boršč na kyselo:

Boršč na kyselo
Boršč na kyselo
Boršč na kyselo
Fotky vložil: MichelePrg,Nandiči 
Hodnocení receptu Boršč na kyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj