Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italská polévka se sýrem a těstovinami

fotka Italská polévka se sýrem a těstovinami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Italská polévka se sýrem a těstovinami:

100 g rajského protlaku  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce hladkém mouky  | 30 g másla  | 1 masox  | 3 bobkové listy  | 3 kuličky nového koření  |  cukr, sůl, pepř, případně trochu kečupu, uvařené drobné těstoviny, strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Italská polévka se sýrem a těstovinami:

Cibuli nakrájíme, česnek nastrouháme, necháme na másle zesklovatět, přidáme mouku, zasmahneme. Zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme masox, koření, rajský protlak a necháme dobře provařit. Dochutíme solí, cukrem, případně kečupem a přecedíme. Do talíře dáme uvařené těstoviny, sýr a zalejeme polévkou.


Fotky receptu Italská polévka se sýrem a těstovinami:

Italská polévka se sýrem a těstovinami
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Italská polévka se sýrem a těstovinami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle