Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní zelená polévka

fotka Jarní zelená polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jarní zelená polévka:

6 jarních cibulek  | 450 g brambor  | 1 lžíce oleje  | 2 mrkve  | 2 pórky  | 1 lžíce tymiánu  | 3 lžíce petrželky  | 5 str. česneku  | 200 g špenátu  | 200 g hlávkového salátu  | 200 g šťovíku /listy/  | 250 g kopřiv  | 2 bujony ze zeleniny  | 250 g mléka  | 3 žloutky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Jarní zelená polévka:

Cibulku, brambory, mrkev, pórek nakrájíme. Česnek rozmačkáme a spolu s tymiánem, solí a petrželovou natí a osmažíme na oleji.
Po 5 minutách přidáme nakrájený salát, šťovík, špenát, kopřivy a promícháme.
Zeleninu zalijeme vývarem ze zeleninového bujónu nebo vodou a vaříme 15 minut, dokud nezměkne.
Směs potom umixujeme po dávkách dohladka a dáme zpět do hrnce. Do polévky vmícháme žloutky rozšlehané v mléce, pepř a sůl.
Podáváme jí ozdobenou čerstvými bylinkami.


Fotky receptu Jarní zelená polévka:

Jarní zelená polévka
Jarní zelená polévka
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Jarní zelená polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !