Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jitrnicová polévka z krevní tučnice

fotka Jitrnicová polévka z krevní tučnice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jitrnicová polévka z krevní tučnice:

1 lžíce sádla  | 1 malá cibule  | 40 g krup nebo krupek  | 200 g konzervy  |  česnek  |  mletý pepř  |  majoránka  |  polévkové koření  |  Vegeta speciál  | 1 l vody  |  masox

Postup přípravy receptu Jitrnicová polévka z krevní tučnice:

Přebrané, propláchnuté kroupy namočte na několik hodin do studené vody, potom osolte, uvařte doměkka, proceďte a propláchněte studenou vodou. Na sádle usmažte dozlatova drobně pokrájenou cibuli, zalijte ji vodou, vmíchejte kroupy, rozetřete česnek, koření, vegetu a povařte 3 minuty. Do polévky vložte rozmělněnou krevní tučnici, přiveďte k varu a za stálého míchání povařte minutu. Hned podávejte. Polévku můžete připravit také z jelítek nebo z tmavé tlačenky.


Fotky receptu Jitrnicová polévka z krevní tučnice:

Jitrnicová polévka z krevní tučnice
Jitrnicová polévka z krevní tučnice
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Jitrnicová polévka z krevní tučnice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !