Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kulajda z českomoravské Vysočiny

fotka Kulajda z českomoravské Vysočiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kulajda z českomoravské Vysočiny:

3 větší brambory  | 3 čerstvé hříbky nebo hrstka sušených hub  | 0,25 l kyselé smetany  | 1 lžíce mouky  | 2 čerstvá vejce  | dle chuti: kopr  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Kulajda z českomoravské Vysočiny:

Brambory rozkrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě s houbami doměkka (sušené houby před použitím opereme, namočíme je, aby změkly, a rozkrájíme nadrobno. Vodu z nich použijeme později.) K měkkým bramborám přilijeme podle chuti a potřeby vodu ze sušených hub, smetanu se zakvedlanou moukou a povaříme. Nakonec přilijeme do polévky rozkvedlaná vejce a přidáme kopr.



Fotky receptu Kulajda z českomoravské Vysočiny:

Kulajda z českomoravské Vysočiny
Kulajda z českomoravské Vysočiny
Kulajda z českomoravské Vysočiny
Kulajda z českomoravské Vysočiny
Kulajda z českomoravské Vysočiny
Kulajda z českomoravské Vysočiny
Kulajda z českomoravské Vysočiny
Fotky vložil: Vikitorie,Ježíšek,liddduska,evulaS33,hanina51 
Hodnocení receptu Kulajda z českomoravské Vysočiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !