Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kyselo s vejci z Krkonoš

fotka Kyselo s vejci z Krkonoš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

3/4 l vody  | 4 vejce  | 4 větší brambory  | 2 hrsti sušených hub nebo talíř čerstvých  | 50 g másla  | dle chuti: kmín  | dle chuti: sůl a pažitka  | na kvas:  | 10 lžic žitné mouky  | 50 g droždí

Postup přípravy receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

Připravíme kvas tak, že droždí, mouku a chlebovou kůrku rozmícháme ve vlažné vodě a necháme 24 hodin kvasit na teplém místě. Sušené houby rozdrtíme (čerstvé nadrobno nakrájíme), vložíme do hrnce s vodou. Přidáme sůl, kmín a vaříme doměkka. Na pánvi rozehřejeme část másla, přilijeme vejce a mícháme, dokud neztuhnou. Pak je vmícháme do polévky. Kvas nejprve důkladně promícháme, pak jej vmícháme do polévky a povaříme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme a přidáme do hotové polévky. Na talíři kyselo posypeme nakrájenou pažitkou.


Fotky receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Fotky vložil: uznevim,hanina51 
Hodnocení receptu Kyselo s vejci z Krkonoš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda