Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohronská zelňačka

fotka Pohronská zelňačka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pohronská zelňačka:

500 g kysaného zelí  | 1 vepř. koleno malé  | 20 dkg sušených hub  | 1 cibule  |  tuk  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce sladké papriky  | 200 ml mléka  | 200 g zakys. smetany  | 2 str. česneku  |  sůl  |  pepř  |  kmín

Postup přípravy receptu Pohronská zelňačka:

Koleno umyjeme, kůži několikrát různě nařízneme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, posolíme a vaříme do měkka. K téměř měkkému kolenu přidáme zelí, houby, prolisovaný česnek, kmín, pepř a dovaříme. Koleno vyndáme, kůži odstraníme a obereme maso. Na tuku osmahneme cibuli, přidáme mouku a uděláme jíšku. Pak odstavíme, přidáme mletou papriku, zalijeme mlékem, vmícháme do polévky a vaříme asi 15 minut. Nakonec do polévky přidáme maso. Při podávání ozdobíme každou porci kopečkem zakysané smetany.


Fotky receptu Pohronská zelňačka:

Pohronská zelňačka
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Pohronská zelňačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !