Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka od německé selky

fotka Polévka od německé selky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Polévka od německé selky:

400 g uzeného špeku  | 1 cibule  | 3 mrkve  | 1 malý celer  | 4 brambory  | 2-3 pórky  | 2 litry vývaru  | 3 hrsti hub, nejlépe lišek  |  hl. mouka  |  majoránka  |  vejce  |  smetana  | svazek petrželky  |  chléb  |  sůl, pepř  |  česnek  |  muškátový květ

Postup přípravy receptu Polévka od německé selky:

Špek nakrájíme na kostky, "rozpustíme" na pánvi, přidáme nakrájenou cibulku a osmahneme do zlatova. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky, pórek na kolečka. Zeleninu opečeme na másle, zasypeme asi 2 lžícemi hladké mouky, osmahneme a zalijeme prochladlým vývarem, necháme provařit asi 15 min. Přidáme houby a dochutíme majoránkou, solí, pepřem, muškátem a česnekem, na závěr přidáme rozšlehané vajíčko v několika lžících smetany a petrželku. Podáváme s opečenými kostičkami chleba.


Fotky receptu Polévka od německé selky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka od německé selky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !