Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou

fotka Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 115

Použité suroviny receptu Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou:

850 g králičích vnitřností /pajšlu/  | 1,5 l vývaru z králíka  | 200 ml šlehačky  | 100 g másla  | 80 g celeru  | 100 g mrkve  | 50 g petržele  | 10 kuliček pepře  | 3 nová koření  |  bobk. list, ocet a sůl

Postup přípravy receptu Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou:

Připravíme si vývar z králíka, pepře a nového koření. Uvařený pajšl a koření vyjmeme. Na másle orestujeme nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme povařit do vývaru. Vývar posléze zahustíme šlehačkou s rozšlehanou hladkou moukou. Mezitím pajšl rozkrájíme na nudličky a znovu vše necháme společně povařit ve vývaru. Polévku dochutíme solí a octem.


Fotky receptu Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou:

Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Fotky vložil: mirta 
Hodnocení receptu Polévka z králičích vnitřností se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !