Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vasil Ivanovič boršč

fotka Vasil Ivanovič boršč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vasil Ivanovič boršč:

1 bobkový list  |  sůl a pepř  | 5-6 zrnek černého pepře  | 500 g hov. masa  | 1 pórek  | 500 g bílého zelí  | 500 g červené řepy  | 2 lžíce červeného vinného octa  | 1 svazek petželky  | 4 lžičky jogurtu  | 2 velké mrkve

Postup přípravy receptu Vasil Ivanovič boršč:

1. Bobkový list, 1 lžičku soli a celý pepř vložíme do 1 l vody, uvedeme do varu a vložíme omyté maso. Vaříme přikryté asi 70 min.

2. Mezítím oloupeme mrkev, pórek a bílé zelí, očistíme a vše omyjeme. Mrkev a pórek pokrájíme na kolečka, zelí nakrouháme. Červenou řepu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na nudličky.

3. Zeleninu přidáme asi po 40 min. vaření k masu, osolíme a opepříme, přidáme ocet, přikryjeme a vaříme na mírném ohni ještě asi 30 min.

4. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na kostky. Petrželku omyjeme, osušíme a najemno posekáme. Maso i petrželku vložíme do boršče. Rozdělíme jej do talířů a každou porci ochutíme jednou lžičkou jogurtu.


Fotky receptu Vasil Ivanovič boršč:

Vasil Ivanovič boršč
Vasil Ivanovič boršč
Fotky vložil: Nandiči,hanina51 
Hodnocení receptu Vasil Ivanovič boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !