Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomalu pečená balzamová rajčata s mladým pórkem a bazalkou

fotka Pomalu pečená balzamová rajčata s mladým pórkem a bazalkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pomalu pečená balzamová rajčata s mladým pórkem a bazalkou:

200 ml balzámový ocet  | 12 kusů bobkový list  | 1 balení čerstvá bazalka  | 4 stroužky česneku  | 2 lžíce extra pannenský olivový olej  | 1 špetka pepře a soli  | 12 kusů švestková rajčata  | 12 kusů pórek

Postup přípravy receptu Pomalu pečená balzamová rajčata s mladým pórkem a bazalkou:

Rozehřejte troubu na 170 °C. Rajčata zespodu nařízněte do kříže. Na dno zapékací mísy nasypte bazalku s česnekem. Do mísy naskládejte rajčata se zářezy nahoru a do nich nastrkejte bobkové listy a osolte. Mladý pórek osolte, opepřete. Rozmáčkněte spodní konce, dostanou se nich chutě. Poskládejte pórky mezi rajčata. Zalijte balzámovým octem, zakápněte olivovým olejem. Pečte asi hodinu ve vyhřáté troubě. Před podáváním vytahejte bobkové listy.


Fotky receptu Pomalu pečená balzamová rajčata s mladým pórkem a bazalkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pomalu pečená balzamová rajčata s mladým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !