Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pórek s masem

fotka Pórek s masem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pórek s masem:

200 g vepřového masa  | 3 ks porků  | 3 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička vegety  |  sůl  |  olej  | 1 lžíce škrobové moučky  | 1 ks bílků

Postup přípravy receptu Pórek s masem:

Vepřové maso (nejlépe z kýty) nakrájejte na malé proužky velikosti malíčku. V misce rozmíchejte lžíci škrobové moučky se lžící vody a bílkem a do této směsi zamíchejte maso. Vše nechte v chladnu asi 20 minut odpočinout. Zatím si nakrájejte pórky na silnější kolečka. Na pánvi rozehřejte olej, vložte na něj maso a rychle míchejte, aby se kousky masa oddělily od sebe. Až maso zbělí, přidejte ještě trochu oleje a všechen pórek. Aby pórek rychleji změkl, hned jej posolte, za chvíli začne jakoby uvadat. Potom přidejte sójovou omáčku a vegetu, promíchejte a smažte ještě asi dvě minuty. Vhodnou přílohou je rýže.


Fotky receptu Pórek s masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !