Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.10. 2017
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pórek se slaninou

fotka Pórek se slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pórek se slaninou:

4 velké pórky  | 200 g tence nakrájené anglické slaniny  | 1 lžička grilovacího koření  | 3 lžíce smetany na šlehání  |  tuk na vymazání zapékací mísy

Postup přípravy receptu Pórek se slaninou:

Pórky zbavíme kořenů a zelené části s listy, bílou část omyjeme a osušíme. Nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 10 cm, posypeme kořením a každý obalíme plátkem slaniny. Takto připravené pórky narovnáme do vymazané zapékací mísy, pokropíme smetanou a ve středně horké troubě zapékáme asi 25 minut podle velikosti pórku.


Fotky receptu Pórek se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !