Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pórek zapečený s uzeným

fotka Pórek zapečený s uzeným
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pórek zapečený s uzeným:

1 kg pórku  | 600 g uzeného masa  | 900 g brambor  | 150 g sádla  | 5 vajec  | 50 g strouhanky  | 1/4 l mléka  | 100 ml smetany  | 50 g másla  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Pórek zapečený s uzeným:

Pórek nakrájíme na menší kousky a uvaříme ve slané vodě. Brambory uvaříme ve slupce. Pekáč vymastíme, vysypeme strouhankou, na dno rozložíme polovinu oloupaných a nakrájených brambor, na ně dáme na nudličky nakrájené maso a také scezený pórek. Zakryjeme zbylou částí brambor a opepříme. V mléce rozšleháme vejce, sůl a smetanu, nalijeme na brambory a ve vyhřáté troubě upečeme do zlatova.



Fotky receptu Pórek zapečený s uzeným:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek zapečený s uzeným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !