Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Portorikánský kotlík

fotka Portorikánský kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Portorikánský kotlík:

1 celé kuře  |  sůl  | 4 stroužky česneku  | 1 lžíce oregána  |  pepř  |  olej  | 1 ks cibule  | 150 g uzené krkovičky  | 2 ks zelené papriky  | 500 g rajčat  | 1 l vývaru  | 300 g sterilizovaného hrášku  | 12 ks oliv  | 1 a1/2 hrnku vařené rýže  | 300 g sýra

Postup přípravy receptu Portorikánský kotlík:

Kuře rozdělíme na porce a potřeme pastou ze soli, česneku, dobromysli a pepře a necháme hodinu odležet. Na oleji opečeme nadrobno nakrájené kuřecí sádlo, na něm postupně upečeme kuřecí porce, které vzápětí vyjmeme. Pak na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme na kostky nakrájené uzené maso, papriku, rajčata, přidáme opečené kuřecí maso, přilijeme vývar (stačí z bujonové kostky) a podusíme. Když je maso měkké, přidáme hrášek, olivy a rýži a podáváme posypané sýrem.


Fotky receptu Portorikánský kotlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Portorikánský kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !