Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Portugalské maso

fotka Portugalské maso
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Portugalské maso:

1 kg vepřového ramínka  | 200 ml červeného vína  | 12 kuliček pepře  | 5 ks hřebíčků  | 1 lžička oregána  | 1 lžička skořice  | 3 ks cibule  | 4 ks rajčat  | 1 ks karotky  | 3 ks jablek  | 10 ks zelených oliv  |  sůl  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Portugalské maso:

Víno svaříme s kořením a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a zalijeme vychladlým okořeněným vínem. Necháme alespoň hodinu odležet v chladničce. Na pekáči rozpálíme olej, na něm opečeme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme rajčata nakrájená na kolečka a také na kolečka nakrájenou karotku, opečeme a vložíme oloupaná jablka, každé rozdělené na 8 kousků. Pak přidáme maso s vínem a kořením, osolíme pekáč přikryjeme a zvolna asi hodinu pečeme, až je maso měkké. Před dokončením pokrm vyjmeme celá koření, poprášíme pokrm skořicí a ozdobíme olivami. Podáváme výhradně s rýží.


Fotky receptu Portugalské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Portugalské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !