Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Požahovaný kotlet se staročeskou cmundou

fotka Požahovaný kotlet se staročeskou cmundou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Požahovaný kotlet se staročeskou cmundou:

½ l vývaru  | 1,3 kg vepřové pečeně  | 150 g moučného másla  | 300 g nivy  |  pepř  |  sůl  | 15 cl oleje  | Staročeská cmunda:  |  brambory  |  mléko  |  hl. mouka  |  vejce  |  česnek  |  sůl  |  majoránka  |  olej  |  pepř

Postup přípravy receptu Požahovaný kotlet se staročeskou cmundou:

Z pečeně usekneme žebírko, mírně je naklepeme, okrajové blány krátce nařízneme, maso osolíme a opepříme. Žebírko opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a vyjmeme z pánve. Na pánvi od opékání masa přidáme moučné máslo, mírně je osmáhneme, zastříkneme vývarem. Pečlivě rozmícháme, šťávu krátce povaříme a dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Žebírko vložíme na pánev, podlijeme šťávou, posypeme strouhanou nivou a krátce zapečeme. Podáváme spolu se staročeskou cmundou.


Fotky receptu Požahovaný kotlet se staročeskou cmundou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Požahovaný kotlet se staročeskou cmundou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !