Český Slavík Mattoni 2014 zná své vítězeČeský Slavík Mattoni 2014 zná své vítěze Nová pohádka Tři bratři Nová pohádka Tři bratři Školní rok a prázdniny 2014/2015Školní rok a prázdniny 2014/2015 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoce v kuchyni
Soutěžte s námi
o 300 skvělých výher
do startu zbývá
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2014
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Jak zdravě zhubnout? Nechte si vytvořit dietní plán – dietní jídelníček na hubnutí výživovými poradci centra Wellnessia.
Nabízíme lázeňské pobyty a wellness procedury pro vaši relaxaci.

Pravý boršč

fotka Pravý boršč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 145 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Pravý boršč:

40 dkg hovězí přední maso nebo skopové maso  | 20 dkg červená řepa  | 30 dkg čerstvé bílé zelí  | 25 dkg brambory  | 2 ks mrkev  | 1 ks malá petržel  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česnek  | 5 dkg rajčatový protlak  | 3 dkg máslo  |  ocet, sůl  |  ocet, sůl  |  petrželka nebo kopr  |  kyselá hustá smetana

Postup přípravy receptu Pravý boršč:

Maso očistíme, omyjeme, lehce naklepeme a vložíme do hrnce. Zalijeme 1,5 litrem vody a přikryjeme poklicí. Na mírné teplotě uvaříme maso do měkka, tj. asi po 1 - 1 1/2 hodině. Maso vyjmeme a vývar přecedíme.


Zelí nakrájíme na hrubší kousky, kořenovou zeleninu a cibuli na nudličky a brambory na kostky. Na pánvi rozehřejeme tuk, přidáme nakrájenou zeleninu a osmahneme. Vložíme ji do připraveného vařícího vývaru, přidáme vařenou červenou řepu nakrájenou na kostičky, bobkový list, pepř, 1 lžíci octa, sůl a vaříme 20 minut.


Hotový boršč ochutíme rozetřeným česnekem, přidáme nakrájené maso a rozsekanu petrželku nebo kopr. Podáváme s kyselou smetanou.



Náš tip: Místo čerstvé řepy můžeme použít řepu naloženou, potom není nutné přidávat tolik octa.

Fotky receptu Pravý boršč:

Pravý boršč
Pravý boršč
Pravý boršč
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Pravý boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !