Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražma s otevřenými lasagnemi

fotka Pražma s otevřenými lasagnemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pražma s otevřenými lasagnemi:

4 (8 filetů) pražmy královské  |  sůl, pepř, olivový olej  | 8 plátků lasagní  | 200 g cukety  | 200 g lilku  | 200 g jarní cibulky  | 100 g rajčat  | 30 g česneku  |  žloutková pěna :  | 3 žloutky  | snítka estragonu  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Pražma s otevřenými lasagnemi:

Filety ryby okořeníme solí a pepřem, pokapeme olejem a necháme odpočinout. Nakrájíme připravenou zeleninu
na dvou pánvích na troše olivového oleje opékáme zvlášť rybí steaky a zeleninu (zeleninu osolíme a opepříme až na závěr). Ve vroucí osolené vodě s olejem uvaříme lasagne, posekáme si snítku estragonu a v misce smícháme se solí, pepřem, limetkovou šťávou, bílým vínem (může být i sekt); přidáme žloutky a tuto směs vyšleháme nad vodní lázní do pěny
lasagne prokládáme zeleninou, na vrch pečený steak, přelijeme estragonovou pěnou, ozdobíme snítkou estragonu.


Fotky receptu Pražma s otevřenými lasagnemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pražma s otevřenými lasagnemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !