Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pražská vepřová pečínka

fotka Pražská vepřová pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pražská vepřová pečínka:

750 g vepřové pečínky  | 300 ml horké vody  | 1 lžíce celého kmínu  | 10 zrnek nového koření  | 10 zrnek celého pepře  | 5 zrnek jalovce  |  sůl

Postup přípravy receptu Pražská vepřová pečínka:

Maso omyjeme, osušíme a posolíme(stranu s kůží zatím nesolíme), pokmínujeme a vložíme do pekáče kůží dolů. Podlijem částí vody, přidáme nové koření, pepř a jalovec. Při pečení poléváme maso výpekem. Když je maso poloměkké, obrátíme ho kůží nahoru, tu nařežeme do tvaru kostiček, prosolíme, podlijeme zbytkem vody a dopečeme do červenohněda.
Příloha: houskový knedlík a dušené hlávkové zelí


Fotky receptu Pražská vepřová pečínka:

Pražská vepřová pečínka
Pražská vepřová pečínka
Pražská vepřová pečínka
Fotky vložil: petruše75 
Hodnocení receptu Pražská vepřová pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !