Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pražské telecí řízky

fotka Pražské  telecí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pražské telecí řízky:

4 telecí řízky  | 50 g šunky  | 2 vejce  | 40 g másla  | 2 lžíce oleje  | 1 rovná lžíce hladké mouky  | 1,5 l vývaru z kostí nebo vody,  |  sůl

Postup přípravy receptu Pražské telecí řízky:

Na polovině dávky másla osmahneme na hranolky nakrájenou šunku, zalijeme ji vejci, osolíme a umícháme. Naklepané řízky osolíme, prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji, přeložíme na nahřáté talíře a pokryjeme šunkou s vejci. Olej od opékání slijeme, na pánvičku přidáme 20 g másla a mouku. Osmahneme, zalijeme vývarem (vodou) a vaříme, až se odděluje tuk. Šťávu přisolíme a podlijeme jí řízky.
Podáváme s opečenými bramborami a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Pražské telecí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pražské telecí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !