Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prejt z hlavy

fotka Prejt z hlavy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Prejt z hlavy:

1 vepřová hlava  | 100 g jater nebo sleziny  | 3 žemle  | 3 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  |  majoránka  | 1 šálek vývaru z hlavy  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Prejt z hlavy:

Hlavu očistíme, dáme vařit v osolené vodě doměkka. Měkkou hlavu vykostíme a maso jemně nasekáme nebo umeleme. Přidáme mletá játra, žemle předem namočené ve vodě a vymačkané, sůl, koření. Zředíme vývarem, přendáme do vymazaného pekáčku a upečeme v troubě dozlatova.
Příloha: chleba, hořčice, brambory se zelím.


Fotky receptu Prejt z hlavy:

Prejt z hlavy
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Prejt z hlavy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !