Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Překládané řízky

fotka Překládané řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Překládané řízky:

4 plátky vepřového  | 20 plátků šunky  | 25 dkg plátkového sýra  |  4 dkg tuku  |  sůl  | 1 malá cibule  |  0,25l smetany  | 25 dkg žampionů

Postup přípravy receptu Překládané řízky:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme (maso se pak nekroutí) a na tuku prudce 2x na každé straně opečeme.



Ve výpeku podusíme nadrobno nakrájenou cibuli a houby do měkka.



Opečené řízky osolíme a poskládáme na vymazaný pekáč. Na každý řízek položíme plátek šunky, trochu podušených hub a nastrouhaný sýr. Zalijeme smetanou a pečeme v troubě 15 - 20 minut.



Přílohy: vařené či opékané brambory, hranolky, krokety,...


Fotky receptu Překládané řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Překládané řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !