Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přesnídávka na zimu

fotka Přesnídávka na zimu
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 47

Použité suroviny receptu Přesnídávka na zimu:

5 kg jablek  | 1 kg meruněk  | 600g cukru  | 2,5l vody  | 3 balíčky pudinku

Postup přípravy receptu Přesnídávka na zimu:

Meruňky opláchneme, vypeckujeme a uvaříme v malém množství vody. Potom oloupeme a rozmixujeme na hladkou hmotu. Jablka oloupeme, vykrájíme jadřince, rozvaříme ve vodě, přepasírujeme a necháme vychladnout. Do studené přepasírované hmoty přidáme pudinkové prášky, rozmixované meruňky, cukr a povaříme. Hotové naplníme do zavařovacích sklenic a sterilujeme 20 minut při 80C. Asi na 30 porcí.


Fotky receptu Přesnídávka na zimu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Přesnídávka na zimu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !