Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Přídodní malinový džem

fotka Přídodní malinový džem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Přídodní malinový džem:

1 kg malin  | 400 g želírovacího cukru Dr. Oetker - Extra 2:1

Postup přípravy receptu Přídodní malinový džem:

Čerstvé maliny pečlivě přebereme, ale neoplachujeme. Dáme je do hrnce a za občasného míchání je přivedeme k varu. Do horkých malin po částech vmícháme želírovací cukr a ovocnou hmotu asi 4 minuty vaříme. Provedeme zkoušku tuhnutí. Hotový malinový džem nalijeme do připravených sklenic, které po pečlivém uzavření otočíme dnem vzhůru a necháme tak do vychladnutí.


Fotky receptu Přídodní malinový džem:

Přídodní malinový džem
Přídodní malinový džem
Přídodní malinový džem
Přídodní malinový džem
Přídodní malinový džem
Přídodní malinový džem
Fotky vložil: Natural,vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Přídodní malinový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !