Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2019
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Příloha k masu z papriky

fotka Příloha k masu z papriky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 463

Použité suroviny receptu Příloha k masu z papriky:

1 červená paprika  | 1 žlutá paprika  | 1 dcl olivového oleje  | 1 lžíce kaparů  |  pepř  |  česnek

Postup přípravy receptu Příloha k masu z papriky:

Papriky omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a nakrájíme na proužky. Na pánvi rozpálíme olivový olej, osmahneme na něm tři stroužky česneku pokrájeného na plátky. Přidáme papriky a restujeme do změknutí. Těsně před koncem přidáme kapary, které jsme propláchli a zbavili nadbytečné soli. Opepříme podle chuti.
Podáváme teplé, vlažné, je dobré i studené.


Fotky receptu Příloha k masu z papriky:

Příloha k masu z papriky
Příloha k masu z papriky
Příloha k masu z papriky
Příloha k masu z papriky
Fotky vložil: cudovluc,tajnostii 
Hodnocení receptu Příloha k masu z papriky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !