Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové křehké těsto

fotka Bramborové křehké těsto
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 122

Použité suroviny receptu Bramborové křehké těsto:

300 g oloupaných a na kostičky nakrájených brambor  | 2 lžíce polotučného mléka  | 115 g hladké mouky  | špetka soli  | 55 g studeného na kostičky nakrájeného másla

Postup přípravy receptu Bramborové křehké těsto:

Brambory vaříme ve vodě 8-10 minut doměkka. Důkladně je scedíme a rozmačkáme s mlékem. Odložíme stranou a necháme vychladnout. Mouku a sůl prosejeme do velké mísy. Přidáme máslo a zpracujeme ho s moukou na drobenku. Do drobenky přidáme rozmačkané brambory a vše důkladně rozmícháme na měkké těsto. Zabalíme ho do mikrotenové fólie a necháme před rozvalováním minimálně 30 minut chladit.


Fotky receptu Bramborové křehké těsto:

Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Bramborové křehké těsto
Fotky vložil: Natural,BADAČA,beruschka6,hlouskova,ZERO 
Hodnocení receptu Bramborové křehké těsto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc