Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené červené hlávkové zelí na víně

fotka Dušené červené hlávkové zelí na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Dušené červené hlávkové zelí na víně:

2 lžíce oleje nebo sádla  | 1 velká cibule  | 600 g červeného hlávkového zelí  | 1 lžička mletého kmínu  | špetka soli  | několik kapek octa  | 2 lžíce hladké mouky  | 100 ml červeného vína  | špetka cukru

Postup přípravy receptu Dušené červené hlávkové zelí na víně:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené zelí, kmín, sůl, ocet, podlijeme trochou vody a za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka. Zelí zaprášíme moukou, podlijeme červeným vínem, dochutíme podle potřeby cukrem, octem a dodusíme.


Fotky receptu Dušené červené hlávkové zelí na víně:

Dušené červené hlávkové zelí na víně
Dušené červené hlávkové zelí na víně
Dušené červené hlávkové zelí na víně
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Dušené červené hlávkové zelí na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !