Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jihočeská lepenice

fotka Jihočeská lepenice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jihočeská lepenice:

2 lžíce sádlo  | 1 špetka cukr  | 1 kg brambory  | 400 g kysané zelí  | 1 ks cibule  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Jihočeská lepenice:

Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme doměkka ve vodě osolené a ochucené kmínem.
Mezitím kysané zelí vymačkáme, nakrájíme na malé kousky a dochutíme špetkou cukru.
Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Brambory scedíme, rozmačkáme a do horkých brambor vmícháme zelí a osmahnutou cibulku. Dobře promícháme.
Lepenice se hodí jako příloha k masitým pokrmům, zvláště pak k pečenému vepřovému masu, k vařenému uzenému, k párkům, klobásám, ale i sekané pečeni z mletého masa.


Fotky receptu Jihočeská lepenice:

Jihočeská lepenice
Jihočeská lepenice
Jihočeská lepenice
Jihočeská lepenice
Fotky vložil: MichelePrg,uznevim,Vikitorie 
Hodnocení receptu Jihočeská lepenice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !