Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Primátorský guláš

fotka Primátorský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Primátorský guláš:

2 ks moravských klobás  |  voda  |  sůl  |  ml.paprika  | 1 ks papriky  | 600 g hovězí kližky  | 400 g cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 ks rajče  |  strouhanka  | 0,2 dl světlého piva  | 2 lžíce tuku

Postup přípravy receptu Primátorský guláš:

Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme mletou paprikou, krátce osmahneme, vložíme maso nakrájené na kostky a za občasného míchání znovu osmahneme. Přidáme česnek utřený se solí, mírně podlijeme vodou a dusíme, až je maso měkké. Vložíme spařené a oloupané, překrojené rajče, papriku nakrájenou na nudličky, strouhanku, trochu piva a dusíme, než maso zcela změkne. Přilijeme zbylé pivo a převaříme. Klobásu podélně rozřízneme, úhledně uděláme několik zářezů, krátce opečeme a každou porci guláše ozdobíme.


Fotky receptu Primátorský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Primátorský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !