Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Přírodní hovězí pečeně

fotka Přírodní hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Přírodní hovězí pečeně :

500 g zadního hovězího masa  | 3 lžíce sádla  | 1 - 2 cibule  |  sůl  |  pepř  | 20 g hladké mouky  |  hovězí vývar (bujón)

Postup přípravy receptu Přírodní hovězí pečeně :

Maso omyjeme, osolíme, opepřímem nakrájíme na silnější plátky a opečeme na rozehřátém sádle. Pak maso vyjmeme, na výpeku osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme zpátky maso, podlijeme vývarem a dusíme asi hodinu.

Potom maso dáme z hrnce do pekáče a dopečeme doměkka v troubě při cca 190 °C. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme vývarem a obracíme. Měkké maso vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme hladkou moukou, povaříme a maso podáváme společně s různě upravenými bramborami nebo rýží a přelité šťávou.


Fotky receptu Přírodní hovězí pečeně :

Přírodní hovězí pečeně
Přírodní hovězí pečeně
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Přírodní hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !