Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Přírodní křehká krkovice

fotka Přírodní křehká krkovice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Přírodní křehká krkovice:

dle chuti: grilovací koření  | dle chuti: mletý kmín  | 4 plátky vepřová krkovice  | dle potřeby: olej  | marináda:  | 1 kelímek bílý jogurt  | 2 lžíce tatarská omáčka

Postup přípravy receptu Přírodní křehká krkovice:

Krkovici omyjeme a naklepeme. Jogurt smícháme s tatarkou a do této směsi maso balíme. Musí být celé ze všech stran zakryté.

Druhý den jogurt omyjeme, krkovici osušíme a okořeníme. Pak rozehřejeme olej a plátky na něm z obou stran pečeme do červena.

Přírodní křehká krkovice je nejlepší s pečenými brambory. Takto připravené maso chutná opravdu křehce.



Fotky receptu Přírodní křehká krkovice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Přírodní křehká krkovice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !