Použité suroviny receptu Provensálské brambory s česnekem :
5-6 ks brambor
| dle chuti sůl
| dle chuti citronová šťáva a kůra
| 1 ks porek
| 1 stroužek česneku
| dle chuti petrželka
| dle chuti muškátový oříšek
| olej
| dle chuti pepř
Postup přípravy receptu Provensálské brambory s česnekem :
Brambory oloupeme, uvaříme, pak je nakrájíme na hranolky a opékáme je na pánvi potřené olejem. Osolíme je a opepříme, přidáme strouhanou citrónovou kůru, pórek nakrájený na tenká kolečka, utřený česnek a nasekanou zelenou petrželku. Nazlátlé brambory dochutíme citrónovou šťávou a troškou nastrouhaného muškátového oříšku.
Fotky receptu Provensálské brambory s česnekem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!