Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Provensálské fazolky s hovězím masem

fotka Provensálské fazolky s hovězím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Provensálské fazolky s hovězím masem:

800 g zadního hovězího  | 1 bobkový list  | 3 mrkve  | kousek celeru  | 1 petržel  | kousek petrželové natě  | 1 cibule  | několik kuliček pepře a jalovce  |  sůl  | 500 g fazolek  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  | 2 rajčata  | 1/2 lžíce rajského protlaku  | 3 lžíce olivového oleje  | trochu bazalky a tymiánu  | svazek petrželky  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Provensálské fazolky s hovězím masem:

Maso zpevníme kuchyňským provázkem, zastrčíme bobkový list. Očištěnou a omytou zeleninu nakrájíme na větší kusy. Cibuli oloupeme. Omyté fazolky, očistíme a rozpůlíme. Česnek oloupeme, rajčata ponoříme do vroucí vody, vyjmeme a oloupeme. Omytou petrželku jemně usekáme. Maso vložíme do 3 litrů studené vody, přidáme zeleninu, cibuli, petrželovou nať, kuličky pepře a jalovce. Vaříme na velmi mírném ohni asi 2 hodiny, teprve před koncem vaření osolíme. Oloupanou střední cibuli nahrubo usekáme a lehce opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme na plátky nakrájený česnek, opečeme, vmícháme rajský protlak a na kostky nakrájená rajčata. Dusíme asi 15 minut. Fazolky krátce povaříme v osolené vodě, propláchneme studenou vodou a spolu s tymiánem, bazalkou a sekanou petrželkou přidáme k rajčatové směsi. Osolíme, opepříme a podusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme z polévky, odstraníme provázek a naporcujeme. Rozložíme na talíře, přidáme fazolky a ozdobíme nakrájenou mrkví z polévky. Podáváme s bílou vekou.


Fotky receptu Provensálské fazolky s hovězím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské fazolky s hovězím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !