Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálské krevety

fotka Provensálské krevety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Provensálské krevety:

tygří krevety  | 1 hlavička česneku  |  petrželová nať  |  olivový olej  | 100 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Provensálské krevety:

Tygří krevety v libovolném množství omyjeme ve studené vodě, oloupeme tělíčka a necháme 10 minut odležet. Mezitím nakrájíme na malé kousky oloupaný česnek a čerstvou petrželku. Na pánvi rozpálíme olivový olej, vložíme krevety a restujeme je z každé strany asi 2 minuty. Pak je položíme na talíř, do zbylého oleje v pánvi nasypeme česnek a petržel a zalijeme 100 ml bílého vína. Je důležité krevety vyjmout, protože by nám v této salse ztvrdly. Po mírném promíchání omáčky, až se vypaří víno, mírně osolíme a opepříme a nalijeme na krevety na talíři.


Fotky receptu Provensálské krevety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské krevety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !