Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Provensálské kuřecí stehýnko

fotka Provensálské kuřecí stehýnko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Provensálské kuřecí stehýnko :

4 kuřecí stehýnka  | 3 rajčata  | 3 brambory  | 200 g zelených fazolek  | 3 hrníčky kuřecího vývaru  |  česnek  |  šalotka  | 100 g oliv  |  tymián  |  rozmarýn  |  bobkový list  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Provensálské kuřecí stehýnko :

V kastrůlku orestujeme šalotku a česnek, přidáme nakrájené rajčata, bylinky a přilijeme kuřecí vývar. Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme a opečeme na grilu. Opečená stehýnka vložíme do připravené omáčky z rozdušených rajčat, přidáme brambory, fazolky a olivy. Dochutíme solí a pepřem. Kastrůlek zakryjeme a necháme na grilu cca 20 minut do změknutí stehýnek. Podáváme v kastrůlku s opečenou bagetou.


Fotky receptu Provensálské kuřecí stehýnko :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské kuřecí stehýnko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !