Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Provensálské kuřecí stehýnko

fotka Provensálské kuřecí stehýnko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Provensálské kuřecí stehýnko :

4 kuřecí stehýnka  | 3 rajčata  | 3 brambory  | 200 g zelených fazolek  | 3 hrníčky kuřecího vývaru  |  česnek  |  šalotka  | 100 g oliv  |  tymián  |  rozmarýn  |  bobkový list  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Provensálské kuřecí stehýnko :

V kastrůlku orestujeme šalotku a česnek, přidáme nakrájené rajčata, bylinky a přilijeme kuřecí vývar. Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme a opečeme na grilu. Opečená stehýnka vložíme do připravené omáčky z rozdušených rajčat, přidáme brambory, fazolky a olivy. Dochutíme solí a pepřem. Kastrůlek zakryjeme a necháme na grilu cca 20 minut do změknutí stehýnek. Podáváme v kastrůlku s opečenou bagetou.


Fotky receptu Provensálské kuřecí stehýnko :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské kuřecí stehýnko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !