Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Provensálský jehněčí hřbet

fotka Provensálský jehněčí hřbet
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Provensálský jehněčí hřbet:

400 g jehněčího hřbetu  | lžička provensálských bylinek  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce oleje  |  cuketa  | 2 rajčata  | stroužek česneku  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Provensálský jehněčí hřbet:

Pro 2 osoby osolte a opepřete 400 g jehněčího hřbetu. Smíchejte lžičku provensálských bylinek se 2 lžícemi olivového oleje, maso jím potřete a nechejte marinovat. Maso opečte ze všech stran na lžíci oleje, vložte do ohnivzdorné formy a pečte 12 minut v předehřáté troubě při 175 stupních. Cuketu nakrájejte na plátky, poduste na 1 lžíci oleje. 2 rajčata nakrájejte na kolečka a přidejte. Prolisujte stroužek česneku, poduste 5 minut, osolte a opepřete.


Fotky receptu Provensálský jehněčí hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský jehněčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !