Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.01. 2018
Dnes má svátek Běla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Provoněné rizoto

fotka Provoněné rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Provoněné rizoto:

800 ml zeleninového vývaru  | 450 g oloupaného zeleného chřestu  | 300 g rizotové rýže  | 40 g strouhaného parmezánu  | 1 cibule  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce rozmarýnových jehliček  |  sůl

Postup přípravy receptu Provoněné rizoto:

Cibuli nakrájejte najemno a opečte na oleji, po chvíli přidejte neopranou rýži s rozmarýnem a chvíli opékejte, po částech zalívejte vývarem, aby byla rýže ponořená a často míchejte. Po asi 10 minutách varu přidejte zbytek vývaru s oloupaným chřestem nakrájeným na špalky, vařte dalších 5 minut, osolte a vmíchejte parmezán.


Fotky receptu Provoněné rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provoněné rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !