Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pruhovaná piškotová roláda

fotka Pruhovaná piškotová roláda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pruhovaná piškotová roláda:

120 g cukru krupice  | 80 g hl. mouky  | 1 pr. do pečiva  | 5 vajíček  | 2 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu Pruhovaná piškotová roláda:

Z bílků ušleháme sníh, zašleháme do něj žloutky, cukr a nakonec lehce mouku s pr. do pečiva. Těsto rozdělíme na polovinu a do jedné vmíchejte kakao. Každé těsto naplňte zvlášť do cukrářského sáčku. Na plech s pečícím papírem stříkejte diagonálně, těsně vedle sebe, vždy proužek světlého těsta a proužek kakaového. Pečte při 180 °C asi 20 minut. Upečený korpus lehce poprašte moukou a otočte na utěrku. Nechte vychladnout a opatrně odtrhněte peč. papír. Krém už záleží na vaší chuti.


Fotky receptu Pruhovaná piškotová roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pruhovaná piškotová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !