Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstrokata kasza

fotka Pstrokata kasza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pstrokata kasza:

800 g brambor  | 250 ml mléka  | 2 ks žloutky  | 4 ks vejce  | 2 lžíce špenátového protlaku  | 2 lžíce pálivého kečupu  | 2 lžíce másla  |  kmín  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pstrokata kasza:

Brambory umyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, prolisujeme, přidáme mléko, pepř, sůl a našleháme na hladkou kaši. Kaši rozdělíme na 4 díly. Do prvního dílu vmícháme žloutky, do druhého špenát, do třetího kečup a čtvrtou necháme bez příchuti. Plochou zapékací misku vymažeme máslem a naplníme čtyřbarevnou kaší tak, aby tvořila hvězdici. Na každý díl rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a pokmínujeme. Nakonec 15 minut zapékáme v troubě.


Fotky receptu Pstrokata kasza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstrokata kasza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !