Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh balený ve slanině

fotka Pstruh balený ve slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pstruh balený ve slanině:

4 pstruzi  | 8 plátků anglické slaniny  | 1 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  |  čerstvý zelený rozmarýn  |  1 malý svazeček petrželky  |  bílý mletý pepř  |  sůl  | 8 listů hlávkového salátu  | 4 dílky citronu

Postup přípravy receptu Pstruh balený ve slanině:

Ryby omyjeme, osušíme, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak z nich setřeme sůl i se šlemem. Petrželku, rozmarýn, hlávkový salát i citron omyjeme. Větší část bylinek nadrobno rozsekáme, zbytek necháme na ozdobení.
Máslo necháme mírně změknout a pak jej rozetřeme se solí, pepřem, usekaným rozmarýnem a petrželkou. Pstruhy znovu na povrchu mírně osolíme a uvnitř je vytřeme polovinou bylinkového másla. Ryby obalíme anglickou slaninou, vložíme do vymazaného pekáčku a poklademe kousky zbylého másla.
Pečeme asi třicet minut v předehřáté troubě při teplotě 180 °C. Upečené pstruhy podáváme s vařenými bramborami, porce ozdobíme listy hlávkového salátu a plátky citronu.


Fotky receptu Pstruh balený ve slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh balený ve slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !