Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh nadívaný bylinkami

fotka Pstruh nadívaný bylinkami
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pstruh nadívaný bylinkami:

2 ks pstruzi  |  sůl  |  pepř  |  mletý kmín  |  mladé kopřivy  |  estragon  |  petrželová nať  |  šalvěj  |  máslo  |  olej

Postup přípravy receptu Pstruh nadívaný bylinkami:

Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, opepříme a posypeme kmínem. Do břišní dutiny vložíme čerstvé bylinky - mladou kopřivu, petrželovou nať, šalvěj a estragon. Přidáme plátek másla a spojíme špízovou jehlou, abychom pstruha uzavřeli. Na pánvi s olejem nejprve zprudka opečeme po obou stranách, poté vložíme do horké trouby, kde necháme dopéct.


Fotky receptu Pstruh nadívaný bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh nadívaný bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc