Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem

fotka Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem:

2 pstruzi  |  sůl a pepř podle chuti  | kousek másla  |  mletý kmín  |  bylinky  | Dle chuti:  |  mladé kopřivy  |  oregano  |  estragon  |  petrželová nať  |  šalvěj  |  popcorn  |  olej

Postup přípravy receptu Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem:

Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, okořeníme pepřem a kmínem. Do břišní dutiny vložíme čerstvé bylinky ze zahrádky, jejichž základem by měla být mladá kopřiva, petrželová nať, šalvěj a estragon. Přidáme plátek másla a spojíme špízovou jehlou, abychom pstruha uzavřeli. Na pánvi s olejem nejprve zprudka opečeme po obou stranách, poté vložíme do horké trouby. Posypeme drceným popcornem necháme péct.


Fotky receptu Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !