Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh pečený v zakysané smetaně

fotka Pstruh pečený v zakysané smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh pečený v zakysané smetaně:

3 pstruzi bez vnitřností  | 2 vejce rozšlehaná  | 1 lžíce nasekané pažitky  | 1 lžíce nasekané petrželky  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce kuřecího bujonu  | 1 hrnek zakysané smetany  |  mouka na obalení, strouhanka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Pstruh pečený v zakysané smetaně:

Ryby osolte, opepřete a obalte v hladké mouce, vejcích a strouhance. Usmažte dozlatova na másle v pánvi a vložte do zapékací mísy. Posypejte pažitkou a petrželovou natí. Do pánve, na které jste usmažili ryby, přidejte 2 lžíce mouky, osmahněte a přidejte kuřecí bujón. Provařte za stálého míchání a za mírné teploty asi 5 minut, pak dejte stranou a vmíchejte zakysanou smetanu. Směsí přelijte ryby a pečte v troubě při 180°C asi 10-15 minut. Podávejte.


Fotky receptu Pstruh pečený v zakysané smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh pečený v zakysané smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !