Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou

fotka Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 43

Použité suroviny receptu Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou:

4 pstruzi po 250 g  | po 120 g mrkve, hub, pórku  | 120 g petržele  | 2 bobkové listy  | 2 g pepře celého  | 1 citrón  | svazek petrželky  | po 2 dl bílého vína a smetany  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou:

Ze pstruhů odstraníme vnitřnosti. Řádně rybu omyjeme a zvenku i zevnitř nasolíme. Mrkev, petržel, houby a pórek nakrájíme na tenká kolečka. Připravené ryby položíme do přiměřeného pekáčku. Zasypeme nakrájenou zeleninou, ochutíme pepřem, bobkovým listem, plátky citrónu a petrželkou. Zalijeme suchým bílým vínem a takovým množstvím vody, aby byla ryba z poloviny zakrytá. Přidáme máslo a dusíme při mírné teplotě, ryby obracíme. Asi po 10 minutách dušení přilijeme smetanu, přivedeme k varu.


Fotky receptu Pstruzi na zelenině s bílým vínem a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruzi na zelenině s bílým vínem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !